Foto: poskytnuto inzernetem, Beneficio

Vítejte v éře, kdy vytvoření webových stránek je považováno za zásadní krok k úspěchu každého podnikání. Bez přítomnosti na internetu by se mnoho firem mohlo cítit ztracených a méně konkurenceschopných. Zde vstupuje na scénu Beneficio, respektovaná webová a marketingová agentura, která má za cíl poskytovat prémiové a cenově dostupné webové stránky a e-shopy. Díky jejich novému webu, se teď Beneficio prezentuje jako webové studio, které nabízí jedinečnou kombinaci kvality, rychlosti a cenové dostupnosti.

Úvod do světa Beneficio

Vystupuje z davu díky svému jedinečnému přístupu k tvorbě webu. Zatímco mnohé firmy se spoléhají na generické šablony a rychlá řešení, Beneficio se zaměřuje na poskytování webových stránek na míru, které odrážejí jedinečnou identitu zákazníka. Nový web, vytvořený Beneficio, je rychlý, prémiový, intuitivně ovladatelný a je plně responzivní na počítači, tabletu i mobilu.

Proces tvorby webu: Rychlý, efektivní a na míru

Proces tvorby webu začíná Beneficio kontaktováním zákazníka a projednáním detailů nového webu. Následuje příprava zadání a rozsahu webu. Zákazník má možnost si vyzkoušet administraci a funkčnosti systému ještě před rozhodnutím o dalším postupu. Po schválení návrhu začne Beneficio s přizpůsobením obsahu a designem, který je přizpůsoben na míru zákazníkovým potřebám a představám.

Výhody platformy Strapi

K tvorbě webu Beneficio používá platformu Strapi, což je open-source Headless CMS, který je vysoce flexibilní a umožňuje snadné správu obsahu. Díky Strapi je možné webový obsah snadno upravit a aktualizovat bez zásahu programátora. Tato platforma je navržena tak, aby byla snadno použitelná pro všechny, a to i pro ty, kteří nemají technické znalosti nebo zkušenosti.

Beneficio: Partner pro úspěšný online marketing

Přestože se Beneficio prezentuje jako webové studio, jejich služby sahají mnohem dále. Kromě tvorby webu a e-shopů nabízí také podporu v oblasti online marketingu. Může také pomoci s optimalizací pro vyhledávače (SEO), sociálními sítěmi nebo správou PPC kampaní.

Úspěšné projekty a spokojení zákazníci: Osvědčená kvalita Beneficia

Rozsáhlý seznam úspěšných projektů a spokojených zákazníků, kteří již využívají jejich CMS systém Strapi, hovoří za vše. Tým Beneficia tvoří 12 odborníků a na svém kontě mají více než 150 webových stránek, které byly vytvořeny pro věrné zákazníky. Tyto webové stránky nejen že zaujmou svým designem, ale také vynikají svou uživatelskou přívětivostí a efektivitou.

Transparentní a profesionální proces tvorby webu

Proces tvorby webových stránek je u Beneficia transparentní a vysoce profesionální. Od prvního kontaktu přes projednání detailů nového webu až po finální realizaci, vše je připraveno tak, aby zákazník měl jasné představy o tom, co od nového webu může očekávat. Beneficio také nabízí možnost vyzkoušení administrace a funkcí systému před rozhodnutím o nákupu, což je další příklad jejich zákaznického centra.

Partner pro váš online úspěch

Beneficio je více než jen webová agentura. Je to partner, který vám pomůže dosáhnout vašich online cílů a pomoci vašemu podnikání růst. Jejich závazek vytvářet kvalitní a uživatelsky přívětivé weby, které jsou navržené na míru, je klíčovým faktorem jejich úspěchu. Ať už hledáte řešení pro tvorbu webu, tvorbu e-shopu nebo hledáte pomoc s online marketingem, Beneficio je tou správnou volbou.