Foto: Freepik

Hra se odehrává v Los Angeles v roce 1996 a hráči se ujímají role Honor Mizrahi, která se ocitá v prostředí detektiva s nádechem 90. let. Honor je mladá herečka, která právě přišla o práci a najde sebe sama zapletenou do nečekaného vražedného případu. Když najde tajemnou robota jménem SCOUT-X, stane se jejím partnerem a společně se pustí do vyšetřování sériových vražd.

Jedním z nejzajímavějších prvků hry Murder by Numbers je kombinace vyšetřování a hádanek založených na pikselových obrázcích. Hráči budou procházet různými místy, shromažďovat důkazy a důkladně zkoumat místa činu. Když narazí na klíčové body ve vyšetřování, budou muset vyřešit hádanky, které jim umožní postupovat dál v příběhu. Hádanky se skládají z několika různých typů, jako jsou například skládání obrázků, dešifrování kódů nebo spojování bodů.

Foto: Freepik

Další zajímavostí Murder by Numbers je jeho příběh. Hráči se budou setkávat s různými postavami, od policejních detektivů po neobvyklé obyvatele města. Každá postava má svůj vlastní příběh a motivaci, kterou je třeba odhalit. Příběh je plný intrik a zvratů, které hráče udrží ve střehu a motivují je k odhalení pravdy.

Grafický styl hry je pikselový, což přidává Murder by Numbers zvláštní retro atmosféru. Obrázky mají nádech počítačových her z 90. let, což je příjemné osvěžení v době, kdy jsou hry plné realistických grafik. Pikselová estetika také dává hráčům možnost prozkoumávat scény a detaily a hledat důležité stopy a důkazy.

Murder by Numbers je zábavná a návyková hra, která osloví fanoušky detektivních příběhů a hádanek. Díky své originální kombinaci detektivního vyšetřování a pikselových hádanek nabízí hráčům jedinečný zážitek. Příběh plný zvratů a zajímavých postav dodává hře hloubku a napětí. Pokud máte rádi detektivní hry s hádankami a záhadami, Murder by Numbers by nemělo uniknout vaší pozornosti. Na platformě Epic Games je pak tato hra zdarma ke stažení od 20. července zcela zdarma.

Zdroj: TheIrregularCorporation.com (odkaz)