Foto: Freepik

Příběh se točí kolem Liche, který svět uvrhl do bezčasné smyčky a jeho obyvatele ponořil do nekonečného chaosu. Hráči převezmou roli statečného hrdiny, který bude muset využít rozšiřující se balíček mystických karet, aby umístil nepřátele, budovy a terén na každé unikátní expedici smyčkou. Cílem je získat silné vybavení pro každou třídu hrdiny a rozšířit tábor přeživších, aby posílil každé dobrodružství v rámci smyčky. Hráči se budou muset vyrovnat s neustálou výzvou a postupně odhalovat tajemství Liche, aby prolomili bezedný cyklus zoufalství.

Hlavním prvkem hry je neustále se měnící smyčka, která je generována náhodně. Před každou expedicí si hráči vybírají postavy s odemčenými třídami a karty, které budou používat během své cesty. Každá smyčka je jedinečná a každá expedice je jiná než ta předchozí, což zaručuje neustálé dobrodružství a očekávání toho, co přijde dál.

Během hry hráči strategicky umisťují budovy, terén a nepřátelské karty na smyčce, aby vytvořili svou vlastní nebezpečnou cestu. Musí najít rovnováhu mezi kartami, aby zvýšili své šance na přežití, a zároveň získat cenné kořist a zdroje pro svůj tábor.

Souboje s nepřáteli jsou klíčovým prvkem hry. Hráči budou muset strategicky používat své karty a dovednosti, abychom porazili strašidelná stvoření a získali lepší vybavení, které si mohou rychle vybavit. Postupem času hráči odemknu nové výhody, které ještě více rozšiřují jejich herní možnosti.

Vedle soubojů a strategického plánování mají hráči možnost posílit svůj tábor. Získané zdroje mohou být použity k vylepšení tábora a získání cenných posil, které budou následně pomáhat při každém dokončeném okruhu na expedici.

Hlavním cílem hráčů je překonat sérii nekalých hlídačů, kteří jsou velkými bosy, a nakonec zachránit svět a prolomit časovou smyčku Liche.

Od 3. srpna bude hra Loop Hero dostupná na platformě Epic Games zdarma ke stažení. To představuje skvělou příležitost pro hráče, kteří si chtějí vyzkoušet tuto zajímavou a návykovou hru

Zdroj: LoopHero.com (odkaz)