Foto: Freepik

Na účtu Twitteru @SteamGamesPC se objevily následující tituly, které si můžete právě teď zdarma stáhnout a vlastnit. Je třeba přiznat, že žádná z těchto her není velká a populární hra, na kterou byste se těšili hrát, ale to neznamená, že nestojí za vyzkoušení.

První z nich, 1v1.LOL, je battle royale hra, která vypadá dost podobně jako nízkopolygonová verze Fortnite. Samotný umělecký styl je docela okouzlující, ale z trailera je těžké posoudit, zda samotná hratelnost bude tak plynulá jako u hry od Epic Games. Můžete si ji vyzkoušet sami zde.

Dále je tu Attic Panic, multiplayerová rogue-lite střílečka, ve které hrajete jako posedlá hračka (ovládaná „zlověstnou Lovecraftovskou bestií“) a bojujete v prašném podkroví, sbíráte vylepšení na cestě. Tahle hra skutečně vypadá jako velká zábava a právě byla vydána tento měsíc. Podívejte se na ni zde.

Foto: Freepik

Burger Zombies je střílečka z pohledu shora, ve které musíte během zombie apokalypsy doručovat hamburgery, konečně odpovídá na otázku, kterou jsme všichni pokládali, „Co by se stalo, kdyby Burger King byl stále dostupný v The Last of Us?“ Nekonečný volný režim vám umožní bojovat o přežití co nejdéle, když horda zombie neustále roste. Hru najdete zde.

Pure Sniper je střílečka s dvěma hlavními režimy – „masivní kampaňový režim“ a režim PVP boje. Můžete vyzkoušet různé druhy zbraní a také další herní módy, které udrží hru zajímavou. Podívejte se na ni zde.

Pokud preferujete něco trochu strašidelnějšího, může se vám líbit hororový titul Sparky Marky. Čtverec plný hrůzy, Sparky Marky, by mohl být právě to pravé pro vás. Umístěný v opuštěném dětském táboře, budete muset odhalovat indicie o příběhu a zároveň se vyhýbat monstrózní postavě maskota, Sparkymu. Musím přiznat, že na mě příliš děsivě nevypadá, ale možná je to jiné, když víte, že vás pronásleduje. První dvě epizody hry si můžete stáhnout zdarma zde.

A konečně, Taxi Copter je okouzlující platformová hra ve stylu pixel artu, která vás zavede do role pilota helikoptéry taxi. Musíte se vyhnout všem překážkám (včetně holubů), zatímco vozíte zákazníky na jejich cíle. Hru si můžete stáhnout ze stránky obchodu zde.

Pokud jste neměli žádnou novou hru, kterou byste hráli, je tady dostatek možností. A pokud se vám žádná z nich nelíbí, proč nevyzkoušet některá bezplatná dema nadcházejících her?

Zdroj: gamingbible.com (odkaz)