Foto: Freepik

A jaké vylepšení přináší Definitive Edition oproti klasické kultovní verzi?

  • Grafická obnova: Jedním z nejvýraznějších prvků Age of Empires III: Definitive Edition je vizuální obnova. Hra nyní podporuje moderní rozlišení a grafické efekty, díky čemuž jsou jednotky, budovy a celkové prostředí mnohem detailnější než kdy dříve. Však si hráči budou moci vychutnat nádherné animace a realističtější modely, což zlepšuje celkový zážitek z hraní.

  • Hratelnost: Kromě vizuálního zlepšení byla také vylepšena hratelnost hry. Vývojáři se zaměřili na rovnováhu mezi jednotlivými civilizacemi a také přidali nové prvky do hry, které zvyšují strategické možnosti hráčů. Nová Definitive Edition také nabízí lepší umělou inteligenci, která poskytuje věrohodnější a výzvivější soupeře.

  • Nový obsah: Age of Empires III: Definitive Edition přináší také nový obsah do hry. Hráči se mohou těšit na nové civilizace, kampaňové mise a jednotky, které rozšiřují již tak rozmanitý herní svět. Díky tomu mají veteráni možnost objevovat nové výzvy a noví hráči mají důvod prozkoumávat a zkoušet různé strategie.

  • Multiplayer: Pro mnoho hráčů je multiplayer jádrem zábavy v Age of Empires III: Definitive Edition. Nová verze přináší zlepšený a stabilnější online režim, což umožňuje hrát s přáteli nebo proti nim v epických bitevních střetech. Společně s novým obsahem to zaručuje, že si hráči mohou užívat dlouhé hodiny zábavy.

  • Historická autenticita: Hra Age of Empires III vždy zdůrazňovala své důrazné zaměření na historickou autenticitu a Definitive Edition není výjimkou. Hráči tak mohou zažít éru objevů, kolonizace a boje v plném historickém kontextu. To poskytuje nejen zábavu, ale také možnost se něco naučit o minulosti.

Celkově lze říci, že Age of Empires III: Definitive Edition je opravdovým návratem klasiky s moderním nádechem. Vylepšená grafika, nový obsah a zlepšená hratelnost poskytují hráčům nezapomenutelný zážitek. Bez ohledu na to, zda jste fanouškem původní verze nebo novým hráčem, určitě stojí za to vyzkoušet tuto remasterovanou edici jedné z nejoblíbenějších strategických her všech dob.

Zdroj: AgeOfEmpires.com (odkaz)