Foto: Freepik

Komedie „Bajkeři“ vznikla v roce 2017 pod vedením režiséra Martina Koppa. Tato skvělá letní komedie měla navázat na předchozí komedie „Snowboarďáci“ a „Rafťáci“. Na rozdíl od předchozích filmů ale tato komedie poměrně dobře vystihuje problém současné dospívající generace.

Ta je závislá na technologiích a sociálních sítích, ale není zvyklá a připravená na klasický fyzický kontakt. I když jsou kluci schopni mít na sociálních sítích mnoho přítelkyň, tak v reálném světě se dívek stydí. To je samozřejmě špatně. V tomto filmu je pak tento problém dnešní doby dotažen do extrému, kdy jsou kluci vystaveni nemilosrdné realitě a jsou konfrontovány s partou hezkých holek.

Nakonec všichni dříve či později pochopí, že fyzický kontakt je daleko lepší než virtuální dopisování změní své uvažování. Co je ale zajímavé a málokdo to tuší je, co herci během natáčení zkonzumovali. Máme zprávy přímo z cateringové služby, která se o herce během natáčení starala.

Podle jejich údajů se mělo sníst 2 970 krajíců chleba, a to včetně snídaní, svačin a chleba k polévce. Vypilo se 1 485 litrů vody a neuvěřitelných 594 litrů kávy. Dále pak uvedla, že herci zkonzumovali 348 litrů čaje a 860 litrů sladkých nápojů. Malou třešničkou na dortu jsou pak 4 litry piva, které bylo potřeba pro natočení scény, kdy všichni dorostenci sedí v hospodě. To jen dokazuje, že hlad a žízeň jsou všudypřítomné.

Zdroj: CSFD.cz (odkaz)