Foto: Freepik

Epic Games uveřejnil seznam dalších her, které bude rozdávat zdarma. Novinkou je hra The Evil Within 2, který bude spolu s hrou Tandem: a Tale of Shadows k dispozici ke stažení zdarma od 26. října.

Obě hry jsou spíše strašidelné až hororové s tím, že The Evil Within 2 je díky hororovým prvkům dostupné až od 18 let. Jedná se o sequel ke známému a úspěšnému survival hororu „The Evil Within“. Hráč zde dostane kombinaci emocí, strachu i určitou porci dobrodružství.

V příběhu této hry je hlavní postavou detektiv Sebastian Castellanosa, který se pokouší najít svou dceru Lily. Ta je považována za mrtvou. Proto je nucen vstoupit do podivuhodného světa STEM, kde zažívá skutečné hrůzy. Je zde velice tenká hladina mezi skutečnou realitou a sny.

Sebastian navíc sám bojuje s vlastním strachem i vlastními démony. To dodává celé hře emocionální podtext. Hráčům je zde k dispozici celkem rozsáhlý a otevřený svět, který je plný nejrůznějších nepřátel a dobrodružství. Navíc zde není jednoznačná dějová linka. Máte na výběr, zda chcete nepřátele konfrontovat nebo se raději skrýt.

Asi nejsilnějším bodem celé hry je samozřejmě grafika a atmosféra, která je hluboká, temná a plná depresivních prostředí. Vše je umocněno i zvukem, který samozřejmě je nedílnou součástí tohoto titulu. Pokud patříte mezi milovníky hororových příběhů, neměli byste tuto akci rozhodně zmeškat.

Zdroj: Epicgamec.com (odkaz)