Foto: Freepik

Tento týden jsou zdarma ke stažení na platformě Epic Games hned dvě hry, a to Earthlock a Surviving the Aftermath. Ty budou k dispozici až do 23. listopadu. V ten den je vystřídá nová hra s názvem Deliver Us Mars, což je počin herního studia KeokeN Interactive.

Hra Deliver Us Mars je akční adventura z letošního roku, což je překvapivé, protože na Epic Games jsou zdarma obvykle tituly staršího data. Jedná se o pokračování velice oceňované hry Deliver Us The Moon. Jedná se o velice propracovanou hru s dobrou grafikou, která vás pohltí kosmickými cestami a slibuje autentický zážitek astronauta.

Celý děj této hry by se měl odehrávat zhruba deset let po misi Fortuna. Existence lidstva je v té době ohrožena a nejmladší astronautka Země, Kathy Johanson, se má připojit k posádce Zephyr na svoji poslední misi. Cílem mise je získat zpět ukradené koloniální lodě. Jde o zásadní misi pro udržení existence lidstva.

Během hry samozřejmě musíte překonat celou řadu problémů, jako například nezvyklý povrch Marsu, nízkou gravitaci či mentální a fyzické výzvy. Hra je velice napínavá a navíc je doplněna o hudbu od známého skladatele Sander Van Zantena. Za zmínku stojí i fakt, že je celá postavena na Unreal Engine.

Zdroj: DeliverUsMars.com (odkaz)