Foto: Freepik

Seriál Červený trpaslík byl poprvé vysílán v roce 1988. Tehdy nikdo nevěřil, že by mohl mít nějakou větší naději na úspěch. Diváci si však tento seriál naprosto zamilovali. Po celém světě se tento sitcom těší velké popularitě a jeho fanoušci dokonce pořádají i srazy. Díky tomu se natočilo několik sérií, které vyvrcholily v roce 2020 natočením filmu Země zaslíbená.

Spoluautor Červeného trpaslíka, Rob Grant, ale uvedl, že se chystá i prequel nazvaný Red Dwarf: Titan. Nový seriál by měl dějově předcházet známému seriálu a bude se odehrávat v době, kdy Lister a Rimmer spolu začínají sloužit na těžařské lodi Jupiterské důlní společnosti.

Celá posádka si užívá zasloužené volno na Titanu těsně před tím, než s Červeným trpaslíkem odletí. Neznámý zdroj jim ale zašle varování, aby co nejrychleji odsud odletěli. I když Rimmer a Lister poslechnou, není vše tak jednoduché, jak se zdá. Titan je ale plný nejrůznějších nebezpečí a není jednoduché zde přežít.

V tuto chvíli není jasné, kdo ztvární hlavní postavy, protože původní herci jsou spíše důchodového věku. Zde se samozřejmě očekávají rozporuplné názory ze strany fanoušků, protože původní herecké obsazení je prostě ikonické a jejich výkony osobité. Těžko se bude hledat adekvátní náhrada.

Zdroj: bleedingcool.com (odkaz)