Foto: Freepik

Historie Gamebotu

Gamebot byl založen již v roce 2019 a má tak čtyřletou tradici. Původně to byl čistě herní magazín, kde bylo spoustu nejrůznějších kategorií. Byly zde pouze články o hrách a ty byly zatříděny do kategorií „mobil“, „počítač“ a „konzole“. Dále zde byly podkategorie podle zaměření dané hry.

Změna Gamebotu

Postupem času se ale zjistilo, že je to zbytečně chaotické a neefektivní. Proto jsme přistoupili k postupným změnám, které vyvrcholily minulý měsíc změnou designu a loga. Místo našeho robota v logu jsme se rozhodli celý časopis stylizovat do cyberpunku. To znamená, že je černé pozadí a jsou použity neonové barvy.

V našem případě jde o tyrkysovou a ostružinovou. Změnili jsme i kategorie pro jednotlivé články, které jsou teď „Novinky“, „Hudba“, „Film“, „Hry“, „Appky“ a „Recenze“. Z čistě herního magazínu se tak stal „cool magazín“, kde jsou na jednom místě novinky, návody a recenze ze všech oblastí, které zajímají většinu mladých lidí. Změně podlehlo i logo, které vypadá jako graffiti ve stylu cyberpunku.

Co ještě chystáme

Nově jsme začali dělat recenze her a gameplay. V tuto chvíli jsme udělali recenzi nejpopulárnějších české hry, Kingdom Come: Deliverance. Postupně chceme udělat ještě gamplay a recenze na jednotlivá DLC, která máme všechny v tuto chvíli již k dispozici. Zároveň do konce roku vyjde ještě recenze na Mafia: Definitive Edition, jejíž gameplay již nyní můžete sledovat na našem kanálu na YouTube. Pokud máte nějaké oblíbené hry, které chcete podrobit naší recenzi, neváhejte nám to napsat do redakčního emailu vpravo nebo zanechte vzkaz v komentářích. Rádi se pokusíme vyhovět všem.

Zdroj: Gamebot.cz