Foto: Freepik

Jelikož je konec roku za dveřmi, tak nezbývá nic jiného než se podívat zpět na 2023 a zhodnotit, co nám vlastně přinesl. Velice nám pomohla spolenčost Google, která přišla se seznamem deseti nejvyhledávanějších her v tomto roce. Asi není žádné překvapení, že na prvním místě se jako absolutně nejhledanější hra umístilo Hogwarts Legacy.

Na tuto hru jsme dělali recenzi a získala poměrně slušné ohodnocení. Není to jako Kingdom Come, ale na druhou stranu je to stále lepší než Mafia: Definitive Edition. Hry vyšla hned na začátku roku a obratem se stala neprodávanější hrou v Evropě. Prostě Harry Potter je oblíbený stejně tak jako vše, co je s ním spojeno.

Jako druhá se umístila hra The Last of Us. I tento titul byl tak populární díky seriálu, který se vysílal na HBO již od ledna. Trochu překvapením je pak Connections nebo Suika Game, ale o její popularitu se nejvíce postarali přímo v Japonsku, kde je velice populární.

  1. Hogwarts Legacy

  2. The Last of Us

  3. Connections

  4. Battlegrounds Mobile India

  5. Starfield

  6. Baldur’s Gate 3

  7. スイカ ゲーム (Suika Game)

  8. Diablo IV

  9. Atomic Heart

  10. Sons of the Forest

Na některé z těchto her se možná v budoucím roce podíváme v některé z našich recenzí. Zcela určitě se ale můžete těšit na recenzi nové hry k filmu Avatar. Jestliže vás zajímá recenze na nějakou konkrétní hru, tak nám napište a mi ji velice rádi zařadíme do pořadníku. V dalším článku se pak podíváme na to, jaké hrymají přijít v následujícím roce.

Zdroj: Gamerant.com (odkaz)