Foto: Freepik

Epic Games platforma je mezi hráči oblíbená, částečně díky pravidelnému nabízení možnosti zdarma stahovat hry každý týden. Tato strategie poskytuje Epic Games konkurenční výhodu a rozšiřuje její uživatelskou základnu. Nicméně mnoho hráčů často přidává hry do své knihovny s nadějí, že si je zahrají, až budou mít více volného času.

Osobně mám v knihovně desítky her, které jsem dosud nehrál, ale plánuji si je zahrát, až na to přijde správný čas. Před Vánoci je platforma Epic Games výjimečně štědřejší, nabízejíc každý den nové hry ke stažení. Avšak existuje omezení, protože každá hra zdarma je k dispozici pouze 24 hodin, a pokud si ji do té doby nepřidáte, přijdete o ni.

První den jsme mohli získat hru Melvor Idle, označovanou jako RuneScape, což bylo trochu překvapení, protože Epic Games obvykle nabízí starší tituly. Včera byla k dispozici Art of Rally z roku 2020. Nezapomeňte však, že máte pouze jeden den na to, abyste si ji přidali do své knihovny, protože zítra přichází další hra.

Dnes si můžete zdarma stáhnout Fallout 3: Game of the Year Edition. Jde o nepřekonatelnou adventuru či RPG, která má velkou uživatelskou základnu. Rozhodně se jedná o titul, který dokáže pobavit.

Zdroj: Epic Games