Foto: Freepik

Prezident Warner Bros. Interactive Entertainment, David Haddad, prozradil, že od svého vydání se prodalo více než 22 milionů kopií této hry. Hra nejdříve vyšla na PC, ale postupně se dostalo i na Xbox, PlayStation či Nintendo Switch. Je pak celkem logické, že tento úspěch inspiroval inspiroval vývojáře k další hře s touto tématikou.

Již bylo ohlášeno, že Warner Bros. Připravuje hru Harry Potter Quidditch Championship. Tato hra má být sportovní famfrpálová hra, která s Hogwarts Legacy nijak nesouvisí. Na jednu stranu je škoda, že se tato hra nebude nabízet jako samostatné DLC pro Hogwarts Legacy, protože v této hře famfrpál zcela chybí a někteří uživatelé to nesou těžce.

V tuto chvíli je nová hra Harry Potter Quidditch Championship v beta testování, ale dá se očekávat, že v nejbližších měsících Warner Bros. Vypustí nějaké ochutnávky. Oficiálně ale není známé, kdy má hra mít svou premiéru. Nicméně Haddad přislíbil, že v plánu mají vícero věcí souvisejících s tématikou Harryho Pottera. Naše recenze na Hogwarts Legacy je pak dostupná zde.

Zdroj: quidditchchampions.com (odkaz), vortex.cz