Foto: Freepik

Na konci minulého roku jsme vás informovali o tom, že se legendární rocková kapela Kiss rozpadla. Není se co divit. Její členové jsou už mnoho let v důchodovém věku. Je tak obdivuhodné, kolik energie museli během svého vystoupení vydat. Nicméně se ukázalo, že i když končí jako lidé, budou pokračovat jako hologramy.

Na konci posledního koncertu představili členové skupiny své hologramy, kteří budou jezdit na koncertní turné místo nich. Tento koncert se uskutečnil 2. prosince v Medison Square Garden v New Yorku. Od té doby byli fanoušci zvědaví, jak to bude v praxi vypadat a kdy mohou přijít na holografické turné.

Na sociálních sítích se teď uveřejnilo video, kde je naznačeno, jak by vlastně celé nové turné mohlo vypadat. Podle dostupných informací by tak první turné s hologramy mělo být již v roce 2027. Na tvorbě hologramů se podílela společnost SFX George Lucase ve spolupráci s Industrial Light & Magic a Pophouse Entertainment Group (tuto společnost zakládal Björn Ulvaeus ze skupiny ABBA).

Baskytarista Kiss, Gene Simmons, prohlásil, že díky tomuto turné mohou být členové kapely navždy mladí a ikoničtí. Je úžasné, co nové technologie dovedou. Díky tomu se třeba kapela Kiss může vrátit po čase i do České republiky.

Zdroj: Play.cz (odkaz)