Foto: Freepik

Od 28. března od 11:00 ET do 1. dubna do 2:59 ET můžete ponořit se do světa budoucnosti a prozkoumat jeho temné uličky a neonová světla až po dobu pěti hodin. Bez ohledu na to, zda jste členem PlayStation Plus Premium nebo nikoliv, můžete si vychutnat pět hodinovou ukázku základní hry, aniž byste museli platit jakékoli další předplatné.

Pokud jste efektivní hráč, pět hodin herního času by vám mohlo stačit k prozkoumání prvního aktu a dokonce i k dokončení klíčové loupežní mise, která otevírá hlavní linii příběhu. Tato ukázka by vás mohla nalákat k nákupu plné verze hry, abyste mohli pokračovat v dobrodružství po svém vlastním.

Cyberpunk 2077 měl svůj zářez až tragický debut v roce 2020, kdy byl v tak špatném stavu, že byl stažen ze Sonyho obchodu PlayStation Store a nabídnuty byly vrácení peněz. Avšak díky mnoha opravám a aktualizacím se hra dostala do mnohem lepšího stavu. I já sám jsem na začátku trochu zklamaným hráčem, který hru opustil po několika hodinách hraní při spuštění. Ale s příchodem současných verzí konzolových her na začátku roku 2022 jsem se do světa Cyberpunku vrátil a užil si to. A teď budou mít i noví hráči možnost ochutnat tento svět zdarma během tohoto víkendu.

Takže připravte své konzoly, namočte se do atmosféry Cyberpunk 2077 a rozhodněte se, zda je Night City místo, kde chcete strávit více času.

Zdroj: Engadget.com (odkaz)