Foto: Freepik

Již název naznačuje, že se hráči vrátí do Kraje a mezi hobity. Ale co nás čeká? Hra slibuje pohodový životní simulátor, ve kterém se hráči lépe seznámí s těmito fascinujícími tvory. Budeme moci vytvořit a upravit svou vlastní postavu, zabydlet se v idylickém prostředí a poté se ponořit do řady klidných aktivit, jako je vaření, rybaření, houbaření, zahradničení a bylinkářství. Hráči se také seznámí s dalšími obyvateli, navážou s nimi vztahy a budou jim pomáhat, čímž vytvoří prostředí přátelské a přívětivé.

Hra se zdá být inspirací pro fanoušky sérií jako Animal Crossing, Story of Seasons a Stardew Valley. Těm, kteří vždy snili o životě v útulné hobití nory, nabídne možnost volné dekorace domova. Ale nepůjde jen o to být doma, hráči se mohou také vydat na drobná dobrodružství, kde narazí na známé postavy a rodiny, s nimiž mohou obchodovat.

Grafika hry je stylizovaná, ale působí velmi dobře, a na první pohled je jasné, že novinka má své vlastní kouzlo. Přestože hra oficiálně oznámena byla již loni v září, podrobnější informace o hře zatím nejsou k dispozici, ale fanoušci si již mohou prohlédnout profil hry na platformách jako Steam, PlayStation Store a Xbox Store.

Tales of the Shire: A The Lord of the Rings Game má potenciál oslovit nejen fanoušky Tolkienova díla, ale i milovníky žánru simulátorů a dobrodružství. S vydáním plánovaným na druhou polovinu tohoto roku se můžeme těšit na to, že se brzy staneme součástí tohoto magického světa.

Zdroj: Vortex.cz (odkaz)