Foto: Freepik

Vývojáři z Avalanche Software oznámili, že dlouho očekávaná letní aktualizace pro jejich populární kouzelnickou hru Hogwarts Legacy bude dostupná od 6. června. Tato aktualizace přináší hráčům na PC, Xboxu a Nintendu exkluzivní obsah, který byl dosud dostupný pouze na PlayStationu. Mezi novinky patří kosmetická sada obchodníka, úkol Haunted Hogsmeade, a obchod v Prasinkách s výhodnými cenami.

Novinky v aktualizaci

Aktualizace zahrnuje několik významných přídavků, které hráči ocení:

  • Photo Mode: Funkce, kterou si hráči přáli od uvedení hry na trh, umožňuje vytvářet a sdílet snímky z jejich dobrodružství.
  • Resetování talentových bodů: Hráči budou moci resetovat své talentové body a přerozdělit je podle potřeby.
  • Úkol Haunted Hogsmeade: Dříve exkluzivní úkol pro PlayStation bude nyní dostupný na všech platformách.
  • Harryho brýle: Kosmetický doplněk inspirovaný Harry Potterem.
  • Oblek Azkabanského vězně: Nový outfit pro vašeho hrdinu.
  • Recept na Felix Felicis: Tento lektvar, dříve dostupný pouze jako předobjednávkový bonus, nyní označuje velké pokladnice na mapě.
  • Koště Lavender Borealis: Nové koště pro vaše létající dobrodružství.
  • Mount Onyx Hippogriff: Nový jezdecký tvor pro rychlejší cestování.

Budoucnost Hogwarts Legacy

Hra Hogwarts Legacy od svého uvedení prodala přes 25 milionů kopií a stala se nejprodávanější hrou roku 2023. Přesto je budoucnost hry nejasná, protože nebylo oznámeno žádné významné DLC ani pokračování. Warner Bros. zvažuje možnosti, jak by mohl vypadat live service Harry Potter hra, ale Hogwarts Legacy zůstává úspěšným singleplayerovým zážitkem bez mikrotransakcí.

Hráči, kteří se těší na nové přídavky, se mohou těšit na bezplatnou aktualizaci, která přináší nový obsah a vylepšení, která obohatí jejich herní zážitek.

Závěr

Letní aktualizace pro Hogwarts Legacy přináší řadu zajímavých funkcí a exkluzivního obsahu, který byl dosud dostupný pouze na PlayStationu. I když nejsou plánována žádná významná DLC, tato aktualizace poskytuje hráčům nové možnosti a vylepšení, které mohou zpříjemnit jejich kouzelnické dobrodružství.

Zdroj: Forbes.com (odkaz)