Foto: Freepik

Po prvním odhalení v dubnu nám dnes Warhorse Studios přinesli další nálož vzrušujících záběrů z Kingdom Come: Deliverance 2. Trailer nám poskytl nový pohled na příběh, který nás zavede zpět do 15. století, do doby občanské války v Čechách, kde se hlavní hrdina Henry znovu pokusí přežít a zvítězit.

Krásy Českého ráje

Jedním z nejvýraznějších prvků traileru jsou dechberoucí záběry z Českého ráje. Vývojáři z Warhorse Studios si dali záležet na autentičnosti a detailnosti prostředí, které hráče vtáhne do skutečné historické atmosféry středověkých Čech. Lushé lesy, malebné vesničky a majestátní hrady jsou věrně zobrazeny díky aktualizované verzi CryEngine, která hře dodává na realističnosti a vizuální kráse.

Pokročilé bojové techniky

Trailer rovněž představil nové bojové techniky, které hráči budou moci ovládnout. Vývojáři slibují, že soubojový systém bude ještě realističtější a komplexnější než v prvním díle. Hráči se mohou těšit na širší škálu útoků, obranných manévrů a speciálních schopností, které budou vyžadovat strategické myšlení a precizní timing.

Nové střelné zbraně

Warhorse Studios také uvedli nové střelné zbraně, které přidají do hry další vrstvu taktiky. Kromě tradičních luků a kuší bude mít hráč k dispozici také rané formy palných zbraní, což do hry přinese nový prvek vzdáleného boje. Vývojáři si dali záležet na historické přesnosti, takže hráči mohou očekávat autentický zážitek i v této oblasti.

Středověké sexuální hrátky

Jedním z kontroverznějších, ale zároveň fascinujících prvků, které trailer odhalil, jsou středověké sexuální hrátky. Vývojáři slibují, že budou zpracovány s citem a důrazem na historickou věrnost, což má hráčům nabídnout další pohled na život ve středověku. Tato část hry bude jistě diskutovaná, ale zároveň může přinést nový rozměr do již tak bohatého herního světa.

Závěr

Kingdom Come: Deliverance 2 slibuje být větší, lepší a autentičtější než jeho předchůdce. S větším světem, hlubšími RPG systémy a větší volností při výběru tříd a specializací se máme na co těšit. Hra bude dostupná na PC, PS5 a Xbox Series X/S ještě letos a my už se nemůžeme dočkat, až se ponoříme do tohoto historického dobrodružství.

Zdroj: VG247.com (odkaz)