Foto: Freepik

V traileru, který byl zveřejněn na YouTube, je na časovém kódu 1:13 zachycen hrad, jehož architektura a okolí silně připomínají hrad Kost, který se nachází nedaleko Trosek. Právě v okolí Trosek by se podle nepotvrzených informací měla odehrávat značná část hry.

Hrad Kost je jedním z nejzachovalejších gotických hradů v České republice a jeho zahrnutí do hry by určitě potěšilo mnoho hráčů, kteří mají rádi historickou přesnost a autenticitu, kterou série Kingdom Come přináší. Z našeho pohledu by to bylo logické, protože Kost je skutečně jen kousek od Trosek. Mapa kolem Trosek bude logicky větší a bude zasahovat zcela logicky do okolí několika kilometrů.

Vývojáři z Warhorse Studios se zatím k těmto spekulacím nevyjádřili, což přidává na napětí a očekávání fanoušků. Všichni doufají, že nadcházející prezentace a nový trailer, které budou zveřejněny tuto sobotu 7. června, přinesou více světla do této záležitosti a potvrdí či vyvrátí tyto vzrušující domněnky.

Pokud by se skutečně jednalo o hrad Kost, mohlo by to znamenat, že vývojáři se rozhodli ještě více prozkoumat a zahrnout významné historické lokality do své hry, což by jen zvýšilo její hodnotu a přitažlivost pro hráče po celém světě.

Nadcházející prezentace a nový trailer budou bezpochyby událostmi, které by si žádný fanoušek neměl nechat ujít. Připravte se na další vlnu vzrušení a objevování, co všechno Kingdom Come: Deliverance II přinese. Jsme sami napnutí, jaké hrady se zde z Českého ráje objeví.

Zdroj: autorský text Gamebot