Foto: Pixabay

Mnoho hráčů si všimlo, že byť udělají sebemenší přestupek, tak se tamní Night City policie prostě v mžiku objeví a bohužel také mnohdy zabije hráče. Vývojáři jsou si toho vědomi a patch by měl jednak zrušit okamžité objevení NCPD za hráčem, tak obecně čas reagování. Dále byla vylepšená kontrola ovládání pohybu a s tím i uhýbací manévry. 

Studio připouští, že jízda autem je někdy zasekaná, a to speciálně na PC. Hlavní příčinou jsou propady FPS. CD Projekt tedy našel a následně opravil některé soubory, díky čemu by se teď mělo při řízení auta rozmezí snímků za vteřinu pohybovat okolo 20 až 60. Jednotlivá auta byla také vylepšená a byla přidána funkce na „odbugování se“, kdy můžete pohybovat s vozidlem tam zpět.

Od vydání se Cyberpunk potýkal s mnoha obtížemi, kdy se titul dokonce stahoval z obchodů a byli za něho vráceny peníze. Tyto všechny problémy se snaží kluci z CD Projektu řešit hotfixy a záplatami, aby se dostali do stavu opravdu funkční a zábavné hry. Přidávány také budou DLC, které dostanou hráči zdarma. O leaku jednoho takového DLC se můžete dočíst zde.

Zdroj: polygon.com (odkaz)