Foto: Freepik

1. Franciacorta – Šumivé víno pro zvláštní příležitosti

Franciacorta, to je název pro italské šumivé víno, které se vyrábí tradiční metodou podobnou té, která je známá z francouzské Champagne. Na e-shopu VinoDoc naleznete skvělý výběr Franciacorta, který vás okouzlí svým jemným perlením a sofistikovaným profilem chuti. Ideální pro oslavu významných okamžiků a pro ty, kteří si chtějí dopřát něco opravdu speciálního.

2. Víno ze Sardinie – Exotika a autenticita v každé láhvi

Sardinie, ostrov plný kontrastů, a to platí i pro její víno. Na e-shopu VinoDoc můžete objevit výběr italských vín ze Sardinie, které vás zavedou do autentické atmosféry ostrova. Ochutnejte víno ze Sardinie s unikátním charakterem a regionálním podpisem, který z nich činí skvělý dárek pro ty, kteří chtějí objevovat nové a neobvyklé chutě.

Proč právě VinoDoc?

VinoDoc není jen e-shop, je to vášeň pro italské víno. Od roku 2013 se tým VinoDoc věnuje výběru pouze nejkvalitnějších italských vín, která putují přímo do vašich skleniček. Sortiment je pečlivě vybírán z tisíců vzorků, které jsou každoročně ochutnávány na vinařských veletrzích, výstavách a při návštěvách samotných vinařství.

VinoDoc je největším online specialistou na italská vína v České republice zastupující šedesát nejlepších vinařství z Itálie. Ať už jste vášnivý sběratel, nebo začínáte s poznáváním italských vín, na e-shopu VinoDoc si jistě vyberete. Nabídka zahrnuje skvělá vína pro každou příležitost, klasické i raritní kousky do archivu.

Od roku 2016 nabízí VinoDoc také extra panenské olivové oleje špičkové kvality a balzámové octy, takže si můžete dopřát i další lahodné pochoutky k italskému vínu.

Podarujte originální dárek plný lahodných chutí a započněte s VinoDoc svou cestu do světa italského vína a gastronomie. Vaše skleničky budou vděčné!