Foto: Freepik

Vyzkoušejte Voyo zdarma

Nabídka bezplatného zkušebního období se stává u streamovacích služeb stále vzácnější. Voyo však stále poskytuje možnost vyzkoušet si jeho služby na jeden týden zdarma. Toto zkušební období je ideální k tomu, abyste zjistili, zda vám služba vyhovuje. Mějte ale na paměti, že během této doby nebudete mít přístup k celému obsahu, zejména k prémiovým pořadům a živým sportovním přenosům.

Jednoduchý ceník

Pokud vás Voyo zaujme, můžete si předplatit jeho plnou verzi. Předplatné je velmi jednoduché a stojí 159 korun měsíčně. Za tuto částku získáte přístup k více než 2000 filmům a seriálům v češtině, pořadům vysílaným dříve než v televizi a exkluzivním sportovním přenosům.

Foto: Freepik

Co na Voyo nevynechat?

Voyo nabízí širokou škálu pořadů, takže si na své přijdou fanoušci filmů, seriálů i reality show. Aktuálním hitem je třetí řada reality show Survivor, která po rozpačitém začátku konečně nabírá na atraktivitě. Kromě české verze můžete sledovat i americkou a australskou verzi Survivoru.

Platforma je plná různých reality show, jako jsou Svatební šaty na první pohled, kuchařské soutěže, Válka skladů, Na lovu nebo Tvoje tvář má známý hlas. Mezi dokumenty vyniká rozhovor s již zesnulým Matthewem Perrym.

Originální obsah na Voyo

Největším lákadlem Voyo je jeho originální obsah, vytvořený přímo pro tuto platformu. Mezi nejpopulárnější pořady patří kriminální seriál Metoda Markovič: Hojer, dramatický seriál Zlatá labuť a odlehčený Sex O’Clock.

Na Voyo najdete i obsah z České televize a širokou nabídku zahraničních filmů a seriálů. Platforma tak nabízí něco pro každého a určitě stojí za vyzkoušení.

Zdroj: mobilizujeme.cz (odkaz)